Despre noi

Realizările şi ineditul conceptului arhitectonic din proiectul anterior – Terra Floresti – ne-a îndreptăţit să mergem pe aceeaşi reţetă de succes alături de SC TERRA STRUCTURES SRL, dezvoltatorul celor două proiecte.
Conceptul cartierului e dat in primul rând de locaţia de amplasare cu potenţial de dezvoltare, noutatea în ce priveşte existenţa unor reguli interne de administrare, cartier de tip închis ce creează impresia de spaţiu areal preferenţial şi siguranţă, calitatea infrastructurii, gândirea pe termen lung a proiectului cu anticiparea cerinţelor clienţilor, toate acestea fiind elemente care ne-au asigurat şi succesul primului proiect, Terra Floreşti.

Ce ne recomanda

Cartea noastră de vizită este proiectul Terra Floreşti – www.grupterra.com, tot ceea ce a fost bun şi a asigurat succesul nostru le-am implementat şi în acest proiect, cu atât mai mult cu cât avem experienţa şi îndemânarea de a le performa într-un timp mai scurt, eficienţa lucrărilor reflectându-se deja în procentul vânzărilor din acest nou proiect.

Dacă primul proiect, prin locaţia aleasă, preţul terenului şi construcţiile aferente s-au adresat unei categorii de clienţi cu venituri peste medie, TERRA GARDENS devine accesibil prin preţurile practicate şi altor categorii de clienţi care pot recurge la credite bancare ce nu presupun risc de contractare şi care ar fi aplicat la acest tip de credit pentru cumpărarea unei locuinţe la bloc situate în interiorul oraşului. Alegerea cartierului Terra Gardens asigură familiei un confort modern, plăcut, sigur şi inedit prin locaţie, spaţii verzi generoase şi zone special amenajate de petrecere a timpului liber, locuri de recreere şi distracţie.

Cartierul TERRA GARDENS, aşa cum sugerează şi numele ales pentru acest proiect, profilează atuul cartierului nostru: spaţiu, verdeaţă, grădină, loc liber, recreere, aer curat; exact elementele pentru care clientul este dispus să platească pentru a avea conforul unei case, a unei locuinţe în incinta unui areal curat, protejat, liniştit, proaspăt, caracteristici greu de găsit in mijlocul unor aglomerări urbane care luptă pentru fiecare mp liber pentru a fi acoperit de construcţii.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.