Terra Gardens este cel mai nou proiect al dezvoltatorului TERRA STRUCTURES SRL si putem spune că primele construcţii s-au ridicat la o calitate fără termen de comparaţie pe piaţa clujeană.

Acest proiect se extinde pe o suprafaţă de aproape 17 hectare şi va fi un nou reper al Clujului. Cartierul are la baza un concept american, are spaţii deschise, aerisite, adresându-se oamenilor care doresc să locuiască la casă cu curte în condiţii extraordinare dar şi într-o zonă linistită a oraşului. Cartierul va avea peste 400 unităţi de locuit şi peste 3 ha de spaţii verzi

Proiectul presupune o investiţie de peste 20 milioane euro şi a fost gândit pe modelul de succes al celui finalizat, Terra Floreşti – www.terrafloresti.ro.

A fost aleasă o zona extraordinară, în plină ascensiune. Zona de nord a oraşului este aproape de gară şi centrul oraşului dar în acelaşi timp aproape de centre comerciale importante. Cartierul se găseşte la aproximativ 4.5 km de hipermarketul AUCHAN (fostul REAL) distanţă parcursă în câteva minute acum după reabilitarea completă a străzilor din zonă.

Cartierul oferă atât linişte cât şi confortul urban modern: drumuri asfaltate, electricitate, reţea de gaze naturale, reţea de apă şi canalizare, iluminat stradal pe timp de noapte, un teren pentru activităţi administrative şi comerciale, o zonă de verdeaţă care înconjoară şi separă proprietatea cu peste 6,000 pomi plantaţi. Ce aduce în plus faţă de primul proiect sunt zonele generoase cu verdeaţă, adică peste 3 ha de spaţii verzi.

În Cartierul Terra Gardens veți găsi apartamente superfinisate – cu 2, 3 şi chiar 4 camere, cele mai mari dintre ele fiind apartamente pe două nivele, cu scară interioară – la cele mai înalte standarde cu materiale de calitate, puse în operă urmărind cele mai mici detalii. Atenția la detaliu se regăsește în fiecare construcție a noastră, urmărind eficiența și confortul, precum și funcționalitatea. Fiecare apartament beneficiază de toate utilitățile: apă, canalizare, electricitate, fibră optică, încălzire centrală pe fiecare corp, precum și de spațiu tehnic la demisolul blocului. Astfel fiecare apartament are un spațiu util alocat, spațiu ideal pentru depozitare dar și pregătit pentru funcțiuni casnice (instalare spălător/uscător).

Transportul în comun este la îndemână, linia 39 si M39 oprește la intrarea sau la mică distanţă de Cartierul Terra Gardens.

Ai totul pregătit!

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.